Odabir kvalitetne i trendi obuće odavno nije bio toliko jednostavan jer u našim trgovinama na jednom mjestu možete pronaći zaista veliki izbor obuće renomiranih brendova. Izabrali smo najtrendi modele koji su osvojili kako naše vjerne kupce tako i modne entuzijaste, a ni vas sigurno neće ostaviti ravnodušnima.

 

Guess

Već izdaleka prepoznatljiv logo ovog megapopularnog brenda jedno je od glavnih obilježja kolekcija ove jeseni. Uzorak možete pronaći i na gležnjačama, a u Guessu možete pronaći i jako lijepe gležnjače s ove godine modernom četvrtastom petom, koje su isto tako prepoznatljiv detalj i na čizmama. Jedan od dodataka koji će svakako privući pažnju je i krzno. Bez sumnje, ako želite biti primijećeni, nosite Guess cipele. Kao ključni jesenski komad ne smiju se zanemariti ni mokasine s debelim potplatom i petom kao detaljem.

Budući da ove godine elegantne cipele ne smiju nedostajati ni u jednoj kolekciji renomiranih brendova, obožavateljice Guessa svoju će jesensku garderobu moći upotpuniti salonkama i čizmama na petu.

                                       

 

Tommy Hilfiger

Ove jeseni kod ovog globalno etabliranog brenda lako možete pronaći “najchic” obuću za slobodno vrijeme. S čizmama i gležnjačama prikladnima za svaku priliku, Tommy Hilfiger obuća čvrsto je zauzela mjesto najpopularnije obuće za hladne dane. Smatra se onom obućom koju vole gotovo svi. Svatko će pronaći nešto za svoj ukus. Kod gležnjača možete birati između četvrtaste i tanke pete, a u kolekcijama tenisica možete pronaći klasične modele ili ovogodišnje top trendove - skate potplate i debele potplate s rezanom gumom. U Tommyju su se pobrinuli i za one fashionistice koje i kod kuće vole držati noge tople, stoga brzo pregledajte ponudu iznimno udobnih papuča od umjetnog krzna.

                                       

 

Steve Madden

Zahvaljujući brendu Steve Madden urbana moda doživjela je pravu renesansu, a u kolekcijama cipela osjetit ćete puls modnih prijestolnica iz cijelog svijeta. Za brend Steve Madden možemo reći da kod njega možete pronaći sve top trendove obuće. Tenisice su must-have svakog opuštenog stila. Za sve one koji vole stvarati nešto odvažnije modne kombinacije,  dobro je znati da je ovo obuća koju možete koristiti i za nešto profinjeniji stajling.

Prilagođavaju se svakoj modnoj kombinaciji, a isto vrijedi i za gležnjače. To je obuća s karakterom koja će vam stvarno prirasti srcu. A o prekrasnim salonkama kojih ove jeseni ne smije nedostajati u modnim stilovima da i ne govorimo, jer elegancija je svakako jedan od top trendova. Šljokičaste polusandale ove će zime biti savršene za novogodišnje i božićne zabave.

                                     

 

Calvin Klein

Ova obuća predstavlja sportsku eleganciju, koja se smatra čistom klasikom, ali svejedno svake sezone iznenadi modernim štihom i u kolekciji sadrži barem jedan model koji u trenu zaludi fashionistice. Ove jeseni to su gležnjače s robusnim potplatom i četvrtastom petom, dok je bočni dio cipele ukrašen karakterističnim CK logom. Trend crno-bijele obuće obilježje je cijele kolekcije, a može se naći i na tenisicama i na gležnjačama, poput bikerskih gležnjača. Ove jeseni osvojit će vas i retro tenisice u modernom ruhu - gumeni potplat koji završava samo na peti.

                                     

 

Liu Jo

Njihove tenisice, za koje se na prvi pogled čini da su zadovoljile sve moguće sezonske trendove - od boja, potplata i uzoraka, omiljene su kod modnih entuzijastica. I zaista, sve naj trendove doista možete pronaći u jednom paru tenisica i upravo to ih čini posebnima i tako privlačnima. Uz Liu Jo tenisice ne morate puno raditi kada je stiliziranje u pitanju. Vi samo možete odlučiti hoćete li ići u elegantnijem smjeru i nositi ih uz jednostavniju i chic odjeću ili ćete pažnju privući nekom modernom kombinacijom.

Modno osvažne su i gležnjače i čizme koje se ove sezone ističu s dva detalja - s printom logotipa Liu Jo i zlatnim dodacima na petama, po cipeli ili na vezicama.

                                     

 

Les Autres

Profinjenost i sofisticiranost, začinjena s pravom dozom odvažnosti, a prije svega udobnosti. Les Autres su cipele koje su vrlo brzo osvojile ljubiteljice klasične i elegantne obuće, ali ipak vole koketirati s malo upečatljivijim stilovima.

Ove jeseni vjesnici su trenda piramidalne potpetice koja je postala apsolutno neizostavan komad elegantnog stajlinga. Kolekcije obuće Les Autres oduševit će vas jer s njima niste ograničeni na strogo elegantne modne kombinacije, već su izvrsna nadogradnja casual kombinacijama, a bez problema ih možete nositi i uz traperice.

 

Njihove ljubičaste mokasine s remenčićima posutima kamenčićima, hit su ove sezone i bez sumnje će vladati na mnogim zabavama. A ako govorimo o chic obući, ovu oznaku nedvojbeno zaslužuju Les Autres čizme koje su svakako ključni komad ženske jesenske garderobe.

.

                                       

 

Buffalo

Legendarni brend, pioniri robusnih potplata koji ostaju vjerni svom stilu tijekom cijele sezone. Kolekcije obuće su u trenutno najintenzivnijim nijansama bež i off white boja, klasičnoj crnoj te u kombinacijama uzoraka s mirnijim bojama. Ali cipele nisu ništa manje upečatljive i nešto posebno, baš onakve kakve ih vole svi ljubitelji ovog brenda. Modne influencerice trenutno su oduševljene njihovim modelom gležnjača s otvorima na gležnju, mješavini mokasina i gležnjača. Odaberete li ih u jarkoj boji, na nogama ćete imati najpopularniji trend iz kolekcije Buffalo. Ove godine u modu su se vratile čizme iznad koljena, a ljubiteljice elegantne obuće oduševit će također i njihove salonke.

Post nema komentara.