Ovu svestranu i posljednjih sezona neizostavnu obuću za jesenske dane volimo iz nekoliko razloga. Osim što su savršene cipele za hladno vrijeme i u njima nam sigurno neće biti hladno, one su i udobne i lijepe. Savršen su spoj opuštanja, udobnosti i elegancije. Bez obzira koji vam je stil odijevanja blizak, u Mass online trgovini pronaći ćete gležnjače za svačiji ukus. Sportski, casual, elegantni? Muški, ženski, dječji? Imamo sve. U našim trgovinama možete pronaći poznate brendove gležnjača kao što su Guess, Replay, Gioseppo, Desigual, Tommy Hilfiger, Replay i Steve Madden. Kolekcije donose ugodno osvježenje u naše ormare, a ujedno i sve "it" trendove na koje moramo obratiti pozornost ove hladne sezone.

Vjerujemo da svi vi, koji ste već osmislili modne kombinacije s gležnjačama, dobro znate da su one zapravo savršena zamjena za tenisice, pogotovo ako želite da vaš styling bude malo smireniji i ozbiljniji. Mogu se kombinirati uz suknje i haljine, za odvažniji look uz traperice i kožne jakne, a savršeno se slažu sa svim ostalim modnim zapovijedima koje vrijede ove jeseni. Uz pomoć kožnih gležnjača, dodatak tamnih traperica i jakne, i muškarci mogu kreirati ležeran, a opet sofisticiran izgled. Tenisice gležnjače, poput Converse, idealne su za školu kao i za užurban dan koji zahtijeva mnogo kretanja zbog obaveza koje morate obaviti.

Gležnjače su i odlična dječja obuća, naročito za hladna jutra i ugodna poslijepodneva kada nije toliko hladno, a opet niti prevruće. Imamo dobre vijesti i za mališane i za školsku djecu koja vole cipele sa svjetlima na potplatu! U našoj ponudi mogu odabrati i neke od modela Skechers gležnjača. Naravno, u kolekcijama gležnjača za djecu ne nedostaje motiva Disneyevih junaka i junaka iz njihovih omiljenih crtića, a i djevojčice i dječaci neće imati problema s "izmišljanjem" boja. One će impresionirati i roditelje!

Pozivamo vas da s nama istražite trendove gležnjača koje vas sigurno neće ostaviti ravnodušnima. Neka Vam posluže kao inspiracija za nezaboravan, moderan i zabavan jesenski styling.

 

Gležnjače s robusnim potplatom

Trend robusnih potplata po uzoru na kultne Alexander McQueen gležnjače nastavlja se iz prethodne jesenske sezone. Volite li prigušenije modne kombinacije, onda su monokromatske gležnjače s platformom, u bež ili crnoj boji, koje kombinirate uz odjeću u istim bojama, savršen izbor za vas. Modne entuzijastice, koje se vole poigrati kombiniranjem različitih materijala i stilova, sigurno će oduševiti robusne gležnjače od brušene kože. One se i ove godine probijaju na začelje i preuzimaju titulu najpopularnije obuće.

.                              

 

Elegantne motorističke gležnjače

Motorističke gležnjače i elegancija? Naravno, riječ je o trendu koji modne influencerice promoviraju već dulje vrijeme. Bez problema ih kombiniraju sa suknjama od tila, satenskim haljinama i dugim pletenim suknjama. Birajte između jednostavnih i klasičnih crnih gležnjača ili gležnjača s printom sa zanimljivim detaljima poput lančića na remenu s kopčom.

                                                    

 

Gležnjače na petu

Ni ljubiteljice elegantne obuće ove jeseni neće se buniti jer su gležnjače s potpeticom jedan od vodećih trendova. Možete birati gležnjače s tankom petom koje su prikladne za elegantnije prilike ili stajlinge koji zahtijevaju sofisticiranost, ili pak gležnjače od brušene kože s petom. One čine „chic“ kombinaciju uz traperice i dugi jesenski kaput. U ovoj verziji ove obuće, primjerice, možete pronaći i vječno moderne chelsea gležnjače. Za još veći efekt ovaj put s rezanim gumenim potplatom.

                                     

 

Gležnjače i detalji

Mnogi modeli gležnjača koje ove jeseni možete pronaći u Mass online trgovini dorađeni su sofisticiranim dodacima poput šljokica, remenčića i patentnih zatvarača. Naravno, ne možemo zanemariti ni trend inspiriran Pradom. To su mini džepovi odnosno torbice na gležnju cipele. Također, i dalje je broj jedan detalj isprepletenih remenčića za gležnjeve inspiriran Guccijem.

                                     

 

Chelsea gležnjače

Mogli bismo ih nazvati "the" gležnjačama, jer su osnovni komad svake jesenske garderobe za žene i muškarce. Vjerojatno su to jedne od cipela koje najduže nosimo i često čujemo izraz da su one "kraljice" obuće, a imaju i veliku ulogu u pop kulturi jer su ih nosila sva velika imena koja su slovila za inovatore novih trendova. Ni danas nije drugačije, poznate chelsea gležnjače svake sezone dožive samo osvježenje. Ove godine nosit ćemo ih uz deblje potplate, a modni brend Buffalo pobrinuo se za još jedno iznenađenje - chelsea gležnjače na kojima je elastični dio na gležnju zamijenjen kožom ili nekim zanimljivim uzorkom. Definitivno model koji ne smijete propustiti, pogotovo ako ste ljubitelj klasične obuće s modernim štihom.

 

Tenisice gležnjače

Tenisice do gležnja svakako nisu novost, ali su u posljednje dvije godine dobile "svojih pet minuta slave". U sezonama kada je udobnost bila u prvom planu, kada smo funkcionalnost i naravno izgled stavljali na prvo mjesto, ovo je postala obuća koja se jednostavno ne može zaobići u hladnijim jesenskim danima.

                                                       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Post nema komentara.