Hladniji dani, koje donose jesenski mjeseci, svakako su razlog da se s nostalgijom prisjetimo vrućih i bezbrižnih ljetnih dana. Na mass-shoes.com donosimo barem još jedan razlog zbog kojeg ćete se veseliti jeseni. Riječ je o novoj kolekciji obuće koja donosi lijepe i elegantne cipele s kojima ćete rado stvarati prekrasne stajlinge.

Jesen je također lijepo godišnje doba, i iako smo navikli tijekom ljeta na nešto opuštenije dane, jesen donosi prilike za druženjima, doduše malo ozbiljnijeg karaktera poput sastanaka, poslovnih ručkova i zabava. Sve su to događaji na kojima se traži elegantnija odjeća i obuća. Za takve prilike svoj jesenski modni stil možete uljepšati prekrasnim loafericama ili čizmama na tanku petu. I uostalom, zašto ne nositi neke elegantne cipele samo tako. Za svoju dušu?

Kišni i sivi dani jednostavno zovu da ih uljepšate razgledavanjem novih kolekcija prekrasnih cipela. Na mass-shoes.com pronaći ćete žensku i mušku obuću koja će biti savršena završnica elegantnih modnih kombinacija. Veliki trend koji sigurno nećete moći propustiti je da elegantne cipele odavno više nisu samo crne. Ove jeseni boja vodi glavnu riječ u kolekcijama gležnjača, salonki i čizama. A čeka vas prava eksplozija jer među najmodernijim bojama cipela su kraljevsko plava, ljubičasta i upečatljivo zelena. Tu su i brojni dodaci, poput šljokica i remenčića, a oduševit će vas i zanimljive potpetice. Elegantne muške cipele ipak ostaju vjerne klasici, crnoj i smeđoj, koje su odlične za kombiniranje uz odjeću življih boja.

Elegantnu obuću za sve prilike potražite u online trgovini Mass u kolekcijama renomiranih brendova kao što su Guess, Steve Madden, Liu Jo, Gioseppo, Tamaris, Les Autres, Upcollection, Bugatti i Calvin Klein

 

„Piramida“ potpetice su TOP trend ove jeseni

Ove godine kraljica potpetica je ona piramidalnog oblika, a divimo joj se na loafericama, gležnjačama i čizmama. U trend elegantne obuće unijela je svježinu i moderan štih popularnih klasičnih oblika cipela. Upravo ovaj detalj na obući cijeli styling čini iznimno šarmantnim i odvažnim u isto vrijeme, pa ne čudi što je postao trend br. 1. Oduševit će vas i činjenica da su sve cipele vrlo udobne zahvaljujući potpetici ovakvog oblika.

                                          

    

Ove sezone boje oduševljavaju

Boje igraju glavnu ulogu ove jeseni! U to smo se uvjerili tijekom ovogodišnjeg pariškog tjedna mode na kojem su influencerice, modne entuziajstice i poznate osobe svoj modni stil upotpunile upravo bojama. Stilovi koji uključuju ljubičastu, kraljevsko plavu, zelenu i još uvijek iznimno popularnu bež boju, bili su praznik za oči. Neka vam budu inspiracija za buduće modne kombinacije. Imate dvije mogućnosti kada je u pitanju ostavljanje dojma s ovom obućom. Možete se poigrati kontrastima ili monokromatskim outfitima, a kombinacija koja uključuje i piramidalnu potpeticu je dobitna!

                                                            

 

Blješteći detalji

Ljubitelji obuće s detaljima od kamenčića, šljokica i ukrasa, poput lančića, oprez! Vaše vrijeme je došlo i moći ćete zakoračiti u jesen u prekrasnim salonkama. One uljepšavaju svaki outfit, koliko god jednostavan bio, a zapravo bi se gotovo trebale uvrstiti među ključne komade ženskog ormara. Za svjetlucaviji efekt možete odabrati salonke u nekoj od trendi boja, zelenoj ili ljubičastoj, s ukosnicom koja je posuta kamenčićima. Dozu profinjenosti svojoj modnoj kombinaciji možete dodati i uz salonke s lančićem na peti ili cipelama koje će vas impresionirati minimalističkim zlatnim detaljem na peti.

                                       

 

Povratak klasičnih salonki

Klasične salonke su elegantna cipela s kojom nikada nećete pogriješiti. Pristaju uz sve stilove odijevanja, od casual do koktel haljina i uz strogu večernju eleganciju. Salonke se smatraju cipelama koje odjevnoj kombinaciji daju ozbiljan karakter, no ako ih želite nositi kao svakodnevnu obuću, postoji nekoliko trikova koji će vam pomoći:

- Nosite crne mokasinke uz traperice i bijeli sako.

- Odaberite salonke sa zanimljivim detaljima.

- "Nude" salonke uvijek su siguran izbor za casual outfit.

- Kombinacija salonki i "oversized" odjeće uvijek djeluje opušteno. U ovom slučaju sasvim je dovoljno ove elegantne cipele kombinirati uz dugu pletenu suknju ili vestu koju upotpunite remenom.

                                   

 

Ne zaboravite i na elegantne gležnjače

Gležnjače. Obuća koja vam ove godine zasigurno neće nedostajati pri kreiranju elegantnih stajlinga. Gležnjače na visoku četvrtastu petu, gležnjače na tanku petu, gležnjače na špic, gležnjače sa četvrtastim vrhom, gležnjače s printom logotipa, gležnjače, gležnjače, gležnjače... Njihova popularnost raste iz sezone u sezonu. Postale su "must have" obuća za hladnije dane. U njima je naš izgled potpun, a stopala su nam istovremeno i ugodno topla.

                             

 

Muška jesenska elegancija

Mokasini in gležnjarji v Chelsea slogu so nepogrešljiva obutev za elegantne moške stajlinge. Na mass.si najdete kolekcije čevljev, v katerih boste v jesen zares zakorakali s stilom. Niso več le modni dodatek, ampak so kos garderobe, s katerim izražate svoj karakter.

Mokasine i gležnjače u Chelsea stilu neizostavna su obuća za elegantan muški stajling. Na mass-shoes.com možete pronaći kolekcije cipela u kojima ćete zaista sa stilom zakoračiti u jesen. Više nisu samo modni dodatak, već odjevni komad kojim izražavate svoj karakter.

                                          

Post nema komentara.