Ove iznimno popularne ljetne cipele ove godine doživljavaju pravu renesansu i mogu se vidjeti na modnim pistama, ulicama pa čak i na crvenom tepihu. Također u trgovinama Mass možete kupiti sve vrste espadrila za žene i muškarce, koje se nalaze u kolekcijama poznatih brendova kao što su Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Replay i Liu Jo.

Što se tiče prilika za koje možete nositi espadrile, izbor je uistinu širok. Za opuštenije događaje, poput odlaska na plažu, park ili shopping, izvrstan su izbor klasične espadrile na vezice ili one s remenčićima oko gležnja. Za elegantnije prigode, poput ljetnih večera ili zabava, možete odabrati espadrile s platformom ili u metalik nijansama koje će vašem outfitu dodati malo elegancije. Važno je uvijek se osjećati udobno i samouvjereno, model espadrila prilagoditi svom stilu i prilici, stvarajući savršen ljetni look.

 

Zašto su espadrile tako popularan trend ovog ljeta?

Jednostavno. Jer spajaju udobnost, stil i autentičnu ljetnu atmosferu. Izrađene su od laganih i prirodnih materijala kao što su platno i juta koji omogućavaju vašim stopalima da dišu i u najtoplijim ljetnim danima. Espadrile su također vrlo svestrane, jer ih možete kombinirati uz različitu odjeću – od laganih haljina do traperica i kratkih hlačica. Ovaj prekrasan spoj udobnosti i stila zasigurno je razlog njihove iznimne popularnosti među fashionisticama. Dok su klasične espadrile odavno dio ljetnih modnih kombinacija, svake sezone pojavljuju se nove verzije. Trendovi pokazuju da će espadrile od jute s platform đonom biti popularan izbor ovog ljeta. Ovaj sve popularniji model nalazi se i, primjerice, u kolekciji obuće Tommy Hilfiger. Ove espadrile ne samo da vam omogućuju da dobijete koji centimetar više, već i vašem izgledu dodaju dozu glamura. Ako više volite minimalistički stil, možete se odlučiti za Liu Jo espadrile s remenom oko gležnja, koje će zasigurno privući pozornost.

                                 

 

Popularna obuća mnogih poznatih osoba

Najbolji način da stilizirate espadrile je pustiti ove prekrasne cipele da govore same za sebe. Kombinirajte ih s jednostavnim kombinacijama poput poderanih traperica ili ljetne haljine i neka obuća dođe do izražaja. Namass-shoes.com pronaći ćete širok izbor espadrila, uključujući klasične espadrile s vezicama, elegantne espadrile s platformom i verzije s remenčićima oko gležnja. Možete birati između raznih boja, uzoraka i materijala koji će zadovoljiti vaš osobni modni ukus. Dodajte neke modne dodatke poput sunčanih naočala i slamnatog šešira kako biste stvorili savršen ljetni look.

Espadrile vole i influencerice koje ih odlično kombiniraju uz svoj sofisticirani stil odijevanja, a prije svega impresioniraju svojom udobnošću i lakoćom. Ovom popularnom ljetnom ženskom obućom oduševljene su i mnoge poznate osobe. Među njima su Blake Lively koja ih kombinira uz šarene ljetne haljine i šešire te Jennifer Aniston koja ih nosi uz usku traper haljinu za opušten i bezbrižan izgled. Kate Middleton, vojvotkinju od Cambridgea, međutim, često se može vidjeti u elegantnim espadrilama na punu petu koje nosi uz svoje prekrasne haljine.

                                 

 

Ove godine vrlo su popularne bijele i bež espadrile

Bijele i bež espadrile su svestrane, klasične i donose svježinu i ljetni look. Ako želite cipele koje se mogu kombinirati uz gotovo sve, bijele i bež espadrile odličan su izbor. Popularni su iz nekoliko razloga:

Svestranost: savršeno se slažu s različitim bojama i uzorcima odjeće. Možete ih nositi uz traperice, kratke hlače, haljine ili suknje bilo koje boje. Bijela, bež i krem ​​neutralne su boje koje se odlično slažu s različitim stilovima odijevanja te ih možete nositi kako u ležernijim tako i u elegantnijim prilikama.

Klasika: Bijela i bež su klasične boje koje nikad ne izlaze iz mode. Jednostavne, sofisticirane i elegantne, espadrile u ovim bojama uvijek su siguran izbor. Također su bezvremenski, što znači da ćete ih moći nositi sljedećih sezona i uvijek izgledati najnovije.

Ljetni look: Bijelu i bež boju svi povezujemo s ljetom i suncem. Nošene uz bijele ili bež espadrile, ove cipele odaju osjećaj svježine, lakoće i bezbrižnosti tipične za toplije mjesece.

Jednostavne za kombiniranje: Bijele i bež espadrile lako se kombiniraju s ostalim dodacima i odjećom. Možete ih nositi s različitim bojama i uzorcima jer su neutralne i prilagođavaju se većini odjevnih stilova. Također omogućuju da se drugi elementi vašeg izgleda, poput odjeće ili modnih dodataka, istaknu.

                             

 

Espadrile su apsolutno neizostavan dio ovog ljetnog stila. Pružaju udobnost, stil i osvježavajući dodir prirode. Nije ni čudo što su postali tako popularan trend. Ne zaboravite da je najvažnije da se u cipelama osjećate dobro i samouvjereno, bez obzira na to što ste odabrali. Počastite se espadrilama i osvježite svoj ljetni stil!

 

Post nema komentara.