Naslovna /

Nagradni natječaj

 

PRAVILA I UVJETI NAGRADNOG NATJEČAJA »BESPLATNI PAR CREATOR 19639-98«


Nagradni natječaj nije povezan s Facebookom i nije sponzoriran, podržan ili organiziran od strane društvene mreže Facebook. Primatelj podataka, koje na raspolaganje daje sudionik nagradnog natječaja, nije Facebook, već društvo Mass Shoes d.o.o kao vlasnik Mass Facebook stranice. Za sadržaj nagradnog natječaja odgovoran je isključivo organizator, a ne Facebook. Facebook ne preuzima nikakve odgovornosti u vezi s nagradnim natječajem.

Kako i gdje se organizira nagradni natječaj?
Nagradni natječaj će se odvijati na stranici www.facebook.com/MassObuca od 29.3.2020. do 3.4.2020. do 23:59 sati. Po zaključenju nagradnog natječaja izabrat ćemo 1 dobitnika/co koji će osvojiti gratis par CREATOR 19639-98.
Tko može sudjelovati u nagradnom natječaju?
U nagradnom natječaju mogu sudjelovati svi koji komentiraju objavu i stave postavke na „public“ i u komentar stave broj stopala. U nagradnom natječaju ne smiju sudjelovati zaposlenici poduzeća Mass Shoes d.o.o., kao ni njihovi članovi obitelji.

Tko priprema nagradni natječaj i dijeli nagradu?
Organizator nagradnog natječaja je poduzeće Mass Shoes d.o.o., Lijepe naše 6, 49290 Klanjec, koji i dijeli nagradu. Nagrada će biti uročena putem pošte na adresu dobitnika/ce.
O preuzimanju nagrade dobitnik/ca će biti obaviješteni putem Facebooka (ispod komentara dobitnika/ce i putem direktne poruke putem Facebooka. Nagradu nije moguće mijenjati za novac i nije prenosiva. Broja isto tako nije moguće zamjeniti za drugi broj. Dobitnik dobije broj obuće koja je ispisana u komentaru.

Kako i gdje će biti izvlačenje nagrade?
Izvlačenje nagrade održat će se nakon završetka nagradnog natječaja (4.4.2020). U izvlačenju će sudjelovati svi koji komentiraju objavu na Facebooku i stave postavke na „public“ (u komentaru treba biti i zapis broja stopala). Izvlačenje dobitnika/ce nadzire i provodi stručni žiri sastavljen od djelatnika poduzeća Mass Shoes d.o.o. Rezultati izvlačenja su nepromjenjivi.

Kada i gdje će biti objavljeni dobitnici?
Dobitniki će biti objavljeni 4.4.2020. na www.facebook.com/MassObuca. Dobitnik/ca će biti objavljen u komentaru ispod objave i prijeko direktne poruke na Messengeru, a nagradu će dobitnik/ca dobiti putem pošte na svoju adresu.

Kada nagrada neće biti uručena?
Prilikom komunikacije dobitnik/ca mora javiti svoje ime i prezime, adresu i poštarski broj i kraj bivanja i kontakt (broj telefona).
Ako se ustanovi da je dobitnik/ca dala lažne podatke o sebi, nagrada se neće podijeliti. Ako se dobitnik/ca u roku od 48 sati od objave imena nagrađenog na Facebook stranici MASS Hrvatska ne javi putem poruke na Facebooku, nagrada će se smatrati nepodijeljenom. Isto vrijedi i ako dobitnik/ca ne pošalje sve potrebne podatke u roku od 48 sati od prvog kontakta sa Facebook timom stranice MASS Hrvatska. Nagradu nije moguće mijenjati za drugu nagradu, za drugi broj ili gotovinu.

Tko plaća troškove?
Sve troškove pokriva organizator nagradne igre Mass Shoes d.o.o.

Tajnost i zaštita podataka.
Sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionik nagradnog natječaja organizatoru dozvoljava prikupljanje, obradu i spremanje posredovanih osobnih podataka. Organizator zadržava pravo upotrebe prikupljenih podataka u marketinške svrhe. Organizator nagradnog natječaja se obvezuje da će se s prikupljenim podacima sudionika ophoditi u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka.
Sudionik nagradnog natječaja može u bilo kojem trenutku zatražiti uvid, prijepis, kopiranje, nadopunu, ispravak, blokiranje ili brisanje svojih osobnih podataka odnosno prekid obrade osobnih podataka u promocijske svrhe, sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka.

Nagradni natječaj nije ni na koji način sponzoriran niti povezan s Facebookom. Sudionici u nagradnom natječaju razumiju da je organizator nagradnog natječaja vlasnik Facebook stranice MASS Hrvatska.
Facebook se koristi kao platforma za komuniciranje nagradnih natječaja.
Klanjec, 29.3.2020
Mass Shoes

 O kolačićima

Ova internetska stranica koristi kolačiće u svrhu pružanja online usluge, oglašavanje sustava i funkcionalnost da bez kolačići neće biti u mogućnosti ponuditi. Posjetom i korištenja web-odredišta pristajete na kolačiće. Više o kolačićima ...

Ispod su kolačići, kojima možete upravljati dozvole.

Dopušta kolačiće


Google Analytics
Statistika posjeta web stranica